Black Hills State University Student Union

Addition and Renovation LEED® Certified Silver

This addition/remodel on the BHSU Campus consists of a two-story addition plus a partial basement to the existing three-story student union. The addition includes new food service space and student organization space as well as mechanical, commons and support spaces. The remodel portion of the project includes a new health clinic, new office space, conference rooms, a new bookstore and student lounge spaces. The project achieved LEED Silver status. The new construction portion of the project is 29,972 square feet and the major remodel portion is approximately 25,000 square feet.

*LEED - Leadership in Energy and Environmental Design

 
Website Powered By PageFramer, Development By Robert Sharp & Associates